
Ресторан Citronelle створив шампанське Blanc de Blancs з віньєроном із Шампані
З нагоди 10-річчя
Ексклюзивно до свого 10-річчя ресторан Citronelle створив шампанське Blanc de Blancs. Це вино створюється лише з одного сорту винограду — “шардоне”, найдорожчого у Шампані.
Вино має рідкісний елегантний характер. Воно випущене лімітованою серією. Напій можна продегустувати в Citronelle.

Нове шампанське було створене у невеликому незалежному шампанському домі Pierre Morlet. Таємниця його особливого смаку також полягає в органічному виробництві й методиці культивування. У Pierre Morlet усе роблять вручну, і це надає продукту більшої цінності.
Виноградники Pierre Morlet межують із плантаціями таких відомих виробників, як Krug, Veuve Clicquot-Ponsardin, Bollinger і Mumm, а керівник Ерік Морле є одним з останніх виноробів регіону, який особисто здійснює асамбляж світлих вин тільки першого пресування.

“Ми створили чудове шампанське. Це вино майбутнього. З ним ви можете гідно відсвяткувати ваш ювілей”, — коментує Ерік Морле.
“2 роки тому ми разом з Еріком Морле представили для Citronelle чотири види шампанського. А нашою ювілейною зіркою стало Champagne Blanc de Blancs, Pierre Morlet. Його тонкий аромат білих квітів та фруктів: сливи, персика, абрикоса — закохує з першого ковтка”, — говорить Марія Дідковська.



Читайте також: 5 міфів про вино, які варто забути.